tiistai 10. syyskuuta 2013

Peiliprojekti

Aloitin peilin tuunauksen. Eli ostin kirppikseltä Ikean peilin, joka odotti käsittelyvuoroaan. Ja niin sitten kävi, että kissa pudotti lapsen huoneessa yöllä peilin pirstaleiksi, joten vuoro tulikin ennen aikojaan! Niin kai se on, ettei pitäisi haalia tavaraa ennenkuin luopuu vanhoista, muuten kät just näin...
No mutta peili odottelee juuri ensimmäisen maalikerroksen kuivumista, tässä kuva ennen käsittelyjä:
Hiomisen jälkeen me Wilman kanssa peitettiin peili paperilla ja maalarinteipillä. Wilma osallistui tehokkaasti, niinkuin yleensä.



Päätin maalata peilin reunat kultamaalilla, ja kesken maalaamisen sain ajatuksen jostain tehosteväristä, ja pinkki voisi toimia, varsinkin tytön huoneessa. Eli sillä mennään. Pian nähdään lopputulos. Homma oli helppo, suosittelen ;)
Muutenkin suosittelen kaikkia tuunaukseen. On yllättävää ja kovin motivoivaa huomata, kuinka helppoa on saada tylsistä tavaroista tosi makeita pikkurahalla ja hauskalla puuhailulla, jos siis yhtään sellaisesta nauttii.
Hoksasin myöskin tuossa hiomishommassa, että kun olin pikkutyttö, halusin aina olla keksijä. Mulla oli usein joku laudanpätkä, nauloja, ruuveja, muttereita, naruja ja whatnot ja niistä halusin kovasti aina luoda jotain funktionaalista, uutta tavaraa. Sitähän tämä on. Eli toteutan lapsuudenhaavetta, jonka en tiennyt olevan näin pirun helppoa ja hauskaa!
Poraamiset, nikkaroinnit, maalaamiset ja muut, ne on aivan turhaan niin miesten hommiksi leimattuja. Aivan yhtä hyvin pysyy porat ja puukot kädessä tällaisella punakyntisellä prinsessallakin!
Esimerkiksi tämän mä nikkaroin ihan itse laudoista, porasin, naulasin, hioin, maalasin ja viimeistelin.:Trukkilava-diy
 
Siitä vaan tuunaamaan. Kivoja itsensäylittämisiä sa yllättämisiä ja luovuuden heräämisiä saa, kun pistää hiukan itsensä likoon ja antaa palaa vaan. <3
Huomenna laitan sitten lopputuloksesta kuvan. Saa nähdä ilmestyykö Wilma-photobombaaja kuviin jälleen ;)
 
Ciao!


Ei kommentteja: