tiistai 24. syyskuuta 2013

hysteriaa himassa

Kaikki alkoi siitä, kun systeri soitti ja kysyi että haluutteko sohvan.
Tästä on nyt about kolme tuntia ja koko kämppä on mullinmallin.
Ensin tyhjennettiin makuuhuoneesta Ikean Lack-hylly, sellainen puunvärinen joka oli ikkunan alla, siinä oli petivaatteet ja kissojen nukkumapaikka päällä. Siitä poistettiin aiemmin ne alla olevat pyörät ja toi puuseppäni teki siihen kiinteät jalat. Se roudattiin siis ulos makkarista.
Tilalle me tyhjennettiin olohuoneesta sellaiset myöskin Ikean, mutta tuunatut, kaapit, joissa on maitolasiovet. Niihin laitoin petivaatteet ja tyynyn päälle kissoille. Se ei ihan vielä miellytä kybällä, mutta tältä se näyttää:
esineet päällä, alkaen vasemmalta: peltitölkki, jossa tuoksupotpourria, pinkki tölkki, jossa sitruunapuun taimi, maatuska, tuoksukynttilä(tuoksu:puhdas pyykki...) Taalainmaan hevonen, lapsuudesta, rakas <3 ja vaarin vanha kamera, tyyny ja Wilma.
No sitten jäi tietrysti hirvee määrä kamaa olohuoneeseen. Lattialle. No, meillä oli klitsussa, parempaa hetkeä odottamassa kolme Risto-Matti Ratian laatikkoa. Punaisia ja ruskeita. Ne on jotenkin hirveen hauskoja, mutta ei oo ollut vaan oikeanlaista paikkaa niille. Yhteen oli jo tehty jalat, by the carpenter of the house, ja siihen olin jotain arkistoinut, mutta nyt ne siis löysi paikkansa. Niihin tulee kaikkiin omat, hiukan erilaiset jalat, sillä aikaa ne seisoo erilaisilla sovelluksilla....
valokuvaseinä sai myös täydennystä samalla, mm. mumman kuva ylä-vasemmalla, joka on jostain näytelmästä, myös varovaisesti koitan isäni muotokuvaa nyt pitää seinällä, matalimman laatikon luona... Ne kun tuppaa mun seinältä AINA putoomaan, niin pitää laittaa matalalle ..Mona Lisakin pääsi joukkoon, oikealla keskellä.


Kuvan vasemmalla reunalla hiukan näkyvä tuoli muuten muutti meille pari viikkoa sitten, se oli sieltä miehen duunikamun vanhempien kämpästä, joka piti tyhjentää, tän hinta oli jotain 30 € tms. No, mä tarkistin tuolin mallin, googlettelin, ja sehän on sitten tanskalainen design-muotoiluklassikko. Suunnittelijana Hans J Wegner, tuolin malli ch33. Tuolla nahalla ja puulla hinta ilmeisesti oli lähempänä tonnia kuin kolmeakymppiä. No, hyvä meille ;) Tällasia hyviä tsägiä oikeasti on ruvennut sattumaan, liekö sitten toi zeniläinen rahanurkkaus syynä? Mene ja tiedä, mutta en mä siitä ainakaan enää luovu!

Nyt tosiaan pitäis sitten päästä vanhasta sohvasta ennen torstaita eroon, apua! Jos joku haluaa isohkon oranssin sohvan, jonka käsinojia on kissat raapinut, mutta muuten on varsin mukava ja hyvä sohva, niin laittakoonmviestiä. Ei maksa kuin noudon. Kuvan laitan tietysti pyydettäessä.

Päätin myös tänään, että rupean ihan määrätietoisesti luopumaan asioista, päivittäin. Joka päivä pitää lähteä jonkun tavaran tästä asunnosta.
Se on hirvittävän puhdistavaa, ja ihan konkreettisesti antaa tilaa uusille asioille elämässä.
Tänään nyt ensinnäkin kannoin just roskiin taas neljä kassillista kaikkea, oli paljon kuvastoja joita oon säilönyt, vanhoja lehtiä, kaikenlaista klamaa, jota ei enää myydäkkään voi. Ja myin pari kirjaa kirppis-palstalla, ja laitoin sinne muutakin tarjolle, vaatetta ja kirjoja, sen makkarin Ikea-hyllyn ja sohvan. Riittänee tän päivän poistoiksi.

Mutt aivan ihanaa laittaa uusiks sisustusta, se on niin syksyä! Tein myös ovikranssin... Se on taas niin Hyster-Systeriä ku olla ja voi! Ihan sekopäinen. Ehkä joskus laitan kuvankin, mutta teaserinä kerron, että siinä on:
 -washiteippejä
-nappeja
-hevonen
-c-kasetin nauha
-dominonappuloita
-polymeerimassasta tehdyt "vinyylilevyt".

Askarrellutkin oon hirveesti, nyt aika paljon niillä teipeillä, kun löysin uusia teippejä sekä Clas Ohlssonilta että Tigerista.

Selkä on vihainen tämän päivän remontoinnista, joten nyt on aika mennä jumppaamaan sitä ja sit lepäämään...

Kiitollisuutta!






Ei kommentteja: