lauantai 28. syyskuuta 2013

Hysteria jatkukoon

Tänään on vapaa-ilta meillä aikuisilla, eli lapsonen lähtee mun kummitädin luokse yöksi.
Kumpikin hiukan varovasti vihjaili, että "ei kai meiän ihan välttämättä oo pakko lähtee sit mihinkään, onhan täällä kotona aika kiva olla, sauna ja kaikkee..." eli koti-ilta taitaa olla luvassa.

Ja mikäs täällä ollessa, se uusi sohvakin tuli!
Niin ja niihin laatikoihin tuli ihan uudet käsintehdyt jalat.
Ja kaikkee. Näin se nyt vaan on, että mä haluan vaan olla kotona ja laittaa täällä tavaroita eri paikkoihin ja ottaa niistä kuvia ja ihastella....
Toi sohva sai mussa aikaan ihan heti sellaisen ällö-vision, että illalla kyhjötän sohvannurkalla, viltti jalkojen päällä, itse mausteista haudutettu chai latte isossa mukissa toisessa kädessä, pala tummaa suklaata toisessa, kissa kainalossa, mies vieressä, hömppää telkkarissa, paljon tuoksukynttilöitä.
Ällöttävintä tässä on, että toi visio toteutui. Mitään poistamatta, mitään lisäämättä. Yök mun elämääni. Mut minkäs teet, tämmönen musta keski-ikää lähestyttäessä vaan näemmä tulee. Loving it.

Kuvia:
Hassut laatikot kellarista sai uuden elämän uusilla jaloilla.

Catfight syntyi täysin kissattomalla sohvalla, välittömästi kun osoitin iPhonen kameran linssillä sohvaa kohti. Molemmat hyppäs sohvalle ja alkoi tappelemaan. Eli pelkkää show offia.

Tää kuva on ehkä jo ollutkin, mutta so what. Tossa pöydässä ihanaa on mun mielestä toi reunassa näkyvä kerroksellisuus ja pöytälevyn balettimatto-päällinen. Tuntuu ja näyttää tosi kivalta.

Samaa tahtia, kun tätä tavaraa on tullut meille, niin on sitä lähtenytkin. Hyllyn ja sohvan lisäksi paljon vaatetta ja kirjoja ym kirppispalstan kautta.

Eli ei muuta ku kardemumman ja tähtianiksen (ym) keittelyyn ja sohvannurkkaan, onhan vapaa lauantai-ilta ja me willejä ja nuorekkaita!


2 kommenttia:

Hanna Haliseva kirjoitti...

Tämä ei kuulu pätkääkään blogiin mutta ainoa keino saada loppumaan minulle tulevat häiriöpostit. (blogisi löytyi minulle tulleesta Pinterest-sähköpostista)
Minulle tulee jatkuvasti Pinterestiltä sähköpostia että joku tykkää kuvistani, kuten sinä. Eli olisitko niin ystävällinen, että ilmoittaisit tuntemallesi Hanna Lahtiselle että muuttaa sähköpostiosoitteensa omakseen, eikä käytä minulta kaappaamaani osoitetta, koska ei todella kiinnosta saada Pinterest-postia päivittäin.
Kiitos kovasti jos viitsit ottaa yhteyttä kaveriisi ja asia korjattaisiin!!

bubbler kirjoitti...

No jopas nyt jotakin! Laitoin "oikealle" Hannalle viestiä ja hän lähetti pahoittelunsa ja korjaa asian pikimmiten.... Tilin "kaappaaminen" ei ole ollut hänellä aikeena, vaan inhimillinen vahinko :D
Kaikenlaista...