sunnuntai 18. elokuuta 2013

Wauhtiajot

Kävi sitten todella niin, että tuo minun mies osallistui jonkinlaisiin pyöräilykisoihin!
Me ollaan molemmat ihan rehellisesti sanoen ehkä epä-urheilullisimpia ihmisiä joita tunnemme, mutta nyt siis on tapahtumassa jonkinlainen käänne!

Kyseessä oli Wauhtiajot, jotka on lähinnä juuri wanhantyylisille, tahi oikeasti wanhoille menopeleille tarkoitettu. Lähtöpaikkana oli Fredan tori, jossa oli aivan mainio tunnelma kun paikalle päästiin, oli vanhanaikaiset sirkusvankkurit, ikivanha traktori, rustiikkista Eat&Joyn sponsoroimaa leipää ja juustoa, wanhanaikaisesti pukeutunutta väkeä ja paaaaljon nostalgisen näköisiä upeita fillareita ja niiden tarvikkeita.
Kuvat kertonee enemmän.
Taustalla wanha sirkusvankkuri, hurmaava!
Maatilatori Eat&Joy oli sponsoroinut tarjoilut, juustoja ja maalaispatonkia



Kuskeille oli tarjolla maalissa myös nimikko-olutta ihanassa pullossa. Nappasin tietenkin yhden (tyhjän) kotiin ;)
Oli kyllä yllättävän lämminhenkinen tunnelma. Moni ajaja oli pukeutunut tosiaan ihanasti teemaan sopien, oli mm. yksi ihana pariskunta, joilla oli mahtavat vaatteet, herralla puku hattuineen ja rouvalla kaunis leninki esiliinoineen... Matkalla, kun ajajat olivat pitäneet tauon, ja tarjolla oli ollut hedelmiä, leipiä ja lasi viiniä, oli tällä pariskunnalla oma viltti mukana, sekä pullo viiniä ja evästä, ja he leiriytyivät sivuummalle kahdestaan nauttimaan. Kuinka romanttista!

Torilla oli tosi kivan näköistä, pöytiä, jotka oli tehty vanhoista ovista,
erilaisia tuoleja ja jakkaroita. Illemmalla oli sitten musisointia ym. Hobo Junction-pumppu esiintyi (on muuten älyttömän hyvä bändi, suosittelen tsekkaamaan) mutta ei jääty enää pidempään, koska satoi aika roimasti jo siinä vaiheessa ja nälkä ja selkäkipu alkoi jo käymään hermojen päälle.
Mutt akiva kokemus, ja mies oli myös aika myyty, luulenpa että tämä pyöräily-innsotus ei ihan heti laannu, sen verran oli kaveri fiiliksissa kun maaliin pääsi (kärkikolmikossa muuten!)
Ainiin, en tosiaan ollut (noloa mutta totta) varautunut siihen, että se mun mies niin kärjessä olisi, joten kun tämä monikymmenhenkinen pyöräkaravaani saapui maaliin, en ehtinyt juuri hänen maaliviivan ylityksestään napata kuvaa! Muut kyllä tallentui :D



Tänään on terveydentila niin heikko, että ei pysty tässä koneella enempää istuksimaan, joten päätän raporttini tähän!

Kissa vatsan päälle ja lattialle venyttelemään.
Nauttikaa auringosta ja terveydestä ja siitä, että syksy ei ihan vielä ole täällä, vaikka moni niin jo luulikin ;)

Ei kommentteja: