tiistai 1. lokakuuta 2013

Yöpöytä!

Susirumasta aika mageeks-perojekti on valmis. Eli tää oli lähtökohta, dyykattu mäntyinen ällöttävä ysäri-yöpöytä:

Mä kuitenkin näin tässä mahdollisuuden. Jos en muuta, niin ainakin muutaman päivän puuhailua, ja se on aina virkistävää...
Hioin hiekkapaperilla pintaa, sitten irrotin oven ja nupit ja laatikon, ja maalasin mustalla matta-spraymaalilla ja tuumasin, että jonkun korostusvärin vois laittaa reunoihin ja laatikoiden sisäpintoihin. Sattui olemaan oranssia purkillinen, niin valinta oli tehty.
Maalaamisen jälkeen oli toki tarkoitus laittaa kunnon kerros lakkaa päälle, mutta sitä ei ollut just nyt tarpeeksi, joten jäi pois. Tästä tuli lapsen huoneeseen tv-taso ja kaappiin saa stereot piiloon.
Tässä siis lopputulos, ilman uusia nuppeja, ne tulee paikoilleen vasta kun tarpeeks groovaavat on jostain löytynyt, nupittomuus tuo nyt vain modernin ja uskottavan ilmeen, eiks vaan :D ?

Vetolaatikon sisälle on tarkoitus jossain vaiheessa myös laittaa joku tapetti tai joitain muita kuvia tai paperia, mutta nyt se menköön yällaisena toimittamaan virkaansa.
Ei pöllömpi, vai mitä sanot? Rahaa tähän meni noin 5 €uroa, kun melkein yks musta maalipurkki ja pikkuisen oranssia. ja jos nyt hiekkapaperillekin laskee hintaa.
Nyt pitäis sitten saada jo uutta projektia, eli jos sulla on joku asia, joka tarvis uutta ilmettä, tai oot heittämässä rodeen jotain vanhaa kamaa, niin tuo mulle...Mä tarviin projekteja!!!

Nyt jatkuu nostalgisten räppi-klassikoiden kuuntelu ja sämpylöiden leipominen, mukavaa illanjatkoa!








Ei kommentteja: