keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syksy meni päähän!

Ollut taukoa kirjoittamisessa, ihan puhtaasti huonon voinnin takia, selkä meni aika huonoon kuntoon, on sitä vieläkin, mutta eiköhän se taas tästä. Varmaan tuli uusi välilevynpullistuma, siltä tuntuu ainakin... No, se siitä taas.

Halloween lähestyy.... Pidän lapsille, siis omalle ja sen kavereille halloween-askartelupäivän tässä syysloman aikana. Ajattelin että tehdään ainakin lyhtyjä, siten että otetaan lasipurkkeja, pilttipurkkeja ja muita hillo-, yms. Niistä tietenkin etiketit pois. Sitten olen itse tehnyt niin, että leikkasin esim kurpitsan muodon paperista ja teippasin purkkiin, ja sen ympäriltä spraymaalasin mustaksi purkin. Irrotin kurpitsan ja liimasin sen päälle oranssin silkkipaperin ja piirsin silmät, suut ja muut. Lasten kanssa voisin tehdä niin että musta osakin on silkkipaperia. Ja toinen vois olla lepakon muoto, eli tausta oransiksi ja lepakko mustaksi. Kynttilänvalo kuultaa hirmu kauniisti silkkipaperin läpi.

Ja silkkipaperit laitetaan siis kiinni seoksella jossa on puolet liimaa ja puolet vettä, siveltimellä ensin pinnalle sitä, sitten paperi kiinni ja sen päältä vielä varovasti kerron liimavettä.Kiiltää kauniisti ja pysyy hyvin.

Sitten mulla on irtosilmiä kauheesti, sellaisi kohotarroja sekä ihan perus tarroja, ja niitä mä rakastan liimata joka paikkaan... Se on sellaista semi-vandalismia josta kukaan ei VOI suuttua. Eli siis vaikka roskapönttöihin dösäpysäkillä tai valotolppaan, kaikkialle mihin voi kuvitella kasvot. Ne vaan näyttää niin huvittavilta kun yhtäkkiä joku asia saa ilmeen. Ihan hölmöä, mut en voi vastustaa. Aina muutama pari silmiä taskussa . (älkää kertoko kellekkään)

Lisäksi ajattelin että leikellään mustasta paperista hämähäkinseittejä. Löysin kivan ohjeen, sellaisen jolla tehdään lumihiutaleita, mutta seitin muoto. Niitä roikkumaan sinne tänne.

Meidän tänvuotiset asutkin on päätetty, meillä on Liisa Ihmemaassa-teema. Mä oon linnunpelätti, tyttö on Irvikissa ja mies on hatuntekijä. Todella hauskoja ja hyviä meikki-ideoita löytyi Pinterestistä (ylläri..), ei oo sellaista mitä sieltä ei löytyis. I <3 Pinterest.
Liisa-pukuja:

Pakko on myöntää että jouluun liittyvät asiatkin on jo hiukan pyörinyt mielessä... Kuten koristelut. Aion reunustaa valkoiset ikkunanpielet punaisella teipillä, tehden siihen sellaisen polkagris-fiiliksen.
Ahh, ja niin! Oli yhtenä päivänä myös pikkuinen dyykkausretki, kun oli roskalava yhen naapuritalon pihalla, ja sieltä löytyi iso laatikko wanhoja kirjoja, joita otin pari, lähinnä kansien ja kellastuneiden sivujensa takia, ja puulaatikko, jonka päällystin niillä wanhojen kirjojen sivuilla. Siitä tuli laatikko kaikille vilteille sohvan viereen, ja se tarkoittaa suomeksi siis, että siitä tuli kissojen peti.
Ainiin, ja se on siis päällystetty pelkästään Armi Kuuselan kuvilla. Oli Armi Kuusela-kirja nimittäin. Aika ihana.

Mies löysi yllättäen pyörän.... Jonku mega-supersiistin ikianhan Neuvostoliittolaisen fillarin. Oli se kieltämättä aika rouhee. Sitä se nyt fixailee ja tuunailee silmät kiiluen.

Jotta ei jäisi kuvattomaksi postaukseksi, niin laitan kuvan tekemistäni Afrikan Tähti-magneeteista. Tosi helppo tehdä ja kivan nostalgisia. Spraymaalasin pullonkorkit, kuumaliimasin pelimerkit, lakkasin päältä, kiinnitin liimalla magneetin taakse.
Pikkuiset maaliroiskeet merkin päällä tehdään niin, että maalikannun suutinta painetaan vain hieman ihan takaa, että maali suihkuaa vain vähän suuttimesta. Tarkkaa hommaa, ettei purskahda liikaa. Nää on muuten femman kappale myynnissäkin, jos haluut ostaa. Viestiä vain.

No, sitä askartelua sitten! Moido!
terveisin:


Ei kommentteja: