perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääkallorasvaa

Huomenta ja mainiota Pitkäperjantaita!




Allright, ihan ensinnäkin haluan jakaa kanssanne fiilikseni, joka on ihan super! Ihan selvästi joko se Kelp-merilevävalmiste tai sitten cordyceps tai siperian ginseng oli asioita joita mun kroppa ja pää kaipasi! Olotila muuttui ihan totaalisesti, jalkojen kramppailut loppui, pää kirkastui ja flunssakin kaikkos välittömästi. Ihmeellistä.
Niin ja kun vetäsin aamulla espresson johon sekoitin kapselillisen cordycepsiä, sain niin hyvät kicksit että teki mieli tanssia, ja tanssinkin! Onneks mulla oli täällä seurana tytär, joka ei hätkähdä, vaan saattaa jopa yhtyä tanssiin, tai joskus kohottelee kulmiaan ja pyöräyttää silmiään, muttei silti järkyty, hehehe...

Okei, toinen juttu on ihonhoito. Tein tuossa aiemmin sellaisia Pinterest-postausten inspiroimia body lotion bar:eja, eli vesihauteessa ensin sulatin kaakaovoita, kookosöljyä, sheavoita, sitten sulana kaadoin ne jääpalamuotteihin ja annoin jähmettyä jääkaapissa. Näin suloisia niistä tuli:
Ja hyviä! Miehellä on ollut jaloissa ongelmaa, ne on ollut ihan kuivat ja sellaiset kuumottavatkin, kutisee ja kirvelee. Laitoin yhtenä iltana tuota, hieroin siis jääkaappikylmää pääkalloa (hihi) jalkapohjiin, sen lisäksi että oli vaikea saada mies pysymään kutituksen takia aloillaan, se tuntui tosi hyvältä ja viilensi. Ja seuraavana päivänä kutina ja kuumotus ei ollut ollenkaan niin pahana.

Ihan terveemmällekin iholle nää on ollut ihania. Kunnolla rasvaisia mutta silti imeytyy hyvin ja nopeasti.

Pikkumoka näiden kanssa toki kävi, koska olin tehnyt samana päivänä samanlaisiin muotteihin raakasuklaata (banaanilla ja pähkinöillä maustettua, nami!!) niin tytär oli innoissaan koulun jälkeen katsonut että jes, äiti on tehnyt valkosuklaata!
Tokaisi mulle, että noi ihme kookosjutut oli vähän oudon makusia, luulin eka et ne ois ollut valkosuklaata. Hups. No, kuten jo aiemmin todettua, ei kannattaisi laittaa iholle mitään, mitä ei voisi suuhunkin laittaa, joten no harm done!



Yhden vielä hoitavammankin voiteen tein, miehen iho-vaivoja silmällä pitäen. Siihen haudutin oliiviöljyä sekä kookosöljyä ja kaakaovoita, mukaan  sekoitin kuivattua kehäkukkaa ja kamomillaa. Annoin pitkään hautua lämmössä, sitten annoin koko keitoksen rauhassa tekeytyä lasipurkissa kaapissa useita päiviä, ehkä jopa viikkoja. Sen jälkeen sulatin vesihauteessa massan uudestaan ja siivilöin kukat ja yrtit pois, sitten vispasin massan vaahtoisaksi! Vaahtoutui kivasti ja lopputulos oli kuohkea ja helposti levittyvä mousse. Rauhoittaa ärtyneen ja jopa tulehtuneen ihon välittömästi. Sekaan voi tarpeidensa mukaan laittaa laventelia, muita öljyjä, ehdottomasti laittaisin E-vitamiinia, nyt kun sitä mullakin on, jne jne. Hyvä tuote.

Tässä vielä kuva mun eilisestä aamusatsista, joka herätti hyvin ja sai motivaatiot ja energiat nousuun!
Siinä on siis Four Sigma Foodsin XoCo, jossa on kaakaota, pakuria, kookossokeria, eleutheroa (josta puhuin aiemminkin), guaranaa, ruusunmarjaa, cayennea ja suolaa! Cayenne potkii kivasti ja kun juo pienenä shottina, on maku mukavan tiivis ja herättävä. Päälle lorautin vähän (rkl) Mct-öljyä.

Tabut ja napit on taas sitten tutut: reishiä, cordycepsiä, siperian ginsengiä, betakaroteenia (siksi, että muuten palan karrelle heti kun kevätaurinko näyttäytyy) D-vitamiinia, Kelppiä ja vihersimpukka-nokkosinkivääri-msm-tabuja nivelille (selkä kaipaa edelleen paljon tukea jottei ole joka päivä kipeänä)

Näillä lähti päivä hyvin käyntiin.

Hyvää pitkäperjantaita kaikille, muistakaa syödä laadukkaita pääsiäisruokia, nauttia yhdessäolosta ja ottaa iisisti!


Alimmat kuvat omia, ensimmäinen meemi googlesta, tekijä tuntematon.

Ei kommentteja: