keskiviikko 5. elokuuta 2015

Yo Yo Y'all!

Näin se kesä on kulunut, helteitä ootellessa...
No, ei säästä enempiä, ihan tyytyväinen oon ainakin itse.

Opiskelu on loppusuoralla, alkoi juuri viimeinen jakso nuorisotalolla ja sen jälkeen onkin sitten tutkinto kourassa. Jes!

Koruja on tullut tehtyä pikkuisen kesän aikana, inspiraatio selvästi kasvaa tasaisesti syksyä kohti kuljettaessa, tilasin uutta mahtavaa materiaalia juuri ja kun ne saapuvat, laitan kuva-kavalkadin uusista koruista heti tänne.

Kävin pikku kävelyllä tuossa Roihuvuoren metsikössä ja mukaan tarttui muutama pussukallinen vadelmia, mustikoita, metsämansikoita ja kantarelleja!
Kaapissa ei oikein ollut "mitään", joten tilasin mieheltä kaupasta kaikenlaista, kunnes katselin ja tuumailin tarkemmin ja peruin tilauksen. Otinkin haasteeksi saada jotain ihanaa aikaan siitä, mitä on.
Nyt onkin pakastimessa raakakakkupohja jäätymässä, siihen löytyi auringonkukansiemeniä, taateleita ja chiansiemeniä, kourallinen cashew-pähkinöitä sekä pikkuripaus psylliumia.
Täytteeksi laitan cashew-pähkinöitä joita hiukan ensin liotan, kookosöljyä, jäistä banaania, vadelmia ja mustikoita. Maustan vaikka vaniljalla ja macalla.

Uskoisin että toimii, toki kerron jos näin ei käy.

Saan suurta tyydytystä, kun keksin jotain mainiota herkkua vähistä, kaapissaolevista aineksista, etenkin silloin, kun tuntuu ensin ettei siellä mitään ole.

Reseptiä on turha huhuilla, en mitannut mitään.



Ei kommentteja: